Η Μέθοδος Δύναμη της Διανοίας είναι μέθοδος αυτοβοήθειας και αυτοβελτίωσης, αλλά ταυτόχρονα είναι και μέθοδος ολιστικής θεραπείας.
Δίνει στον άνθρωπο αυτό που του λείπει.
Τις δυνάμεις, το θάρρος, την τόλμη, την αυτοπεποίθηση και τις σωτήριες σκέψεις για το δικό του μέλλον.

Η Δύναμη της Διανοίας δημιουργήθηκε τον 21ο αιώνα, όμως είναι μια επανεμφάνιση του πνεύματος των Ελλήνων και της σωτήριας επίδρασης που έχει στον ψυχισμό των ανθρώπων.

Η εφαρμογή της Μεθόδου προσφέρει σε αυτόν που την χρησιμοποιεί:

  • Λειτουργία μεγαλύτερου ποσοστού του εγκεφάλου του και συνακόλουθα υγεία και μεγαλύτερη ευφυία.
  • Καλές και εφαρμόσιμες ιδέες.
  • Προσανατολισμό και καθοδήγηση για την επιλογή των καταλληλότερων έργων, καθώς και βελτιώσεων, που μπορεί να κάνει στο αντικείμενο της δουλειάς του.

Οι Έλληνες μας λένε ότι ο άνθρωπος ζει σε δέκα διαστάσεις, αν εσείς θέλετε να τον υποβαθμίζετε και να του δείχνετε μια ζωή που δεν υπάρχει, τότε ο άνθρωπος υποφέρει και εκδηλώνει έμπρακτα την απαρέσκειά του.

Είναι πλούσιος ο άνθρωπος, που ζει με την διδασκαλία, γιατί εμπλουτίζεται η νοημοσύνη του, αντιλαμβάνεται έναν πιο σύνθετο κόσμο και μπορεί με τις δικές του δυνάμεις να τον αλλάξει και να δημιουργήσει κάτι που να είναι δικό του.

Η Μέθοδος είναι γραμμένη σε 36 βιβλία, κατά τρόπο που μόνο ο νους του ανθρώπου να μπορεί να την κατανοήσει.
Το βίωμα έχει μεγάλη σημασία σε αυτή την Διδασκαλία, που ο κάθε άνθρωπος θα πάρει, γιατί δεν δημιουργούμε έναν άνθρωπο με γνώσεις, αλλά τον Άνθρωπο με την Γνώση των σημερινών συνθηκών της ζωής του.
Σταδιακά διαμορφώνεται ένα Εργαστήριο Διανοίας, ένας χώρος βιωματικής μελέτης και έρευνας, που η δυναμική του είναι ευθέως ανάλογη με το κέφι, την αποφασιστικότητα και το εύρος της εργασίας μας.


Η ενεργοποίηση της διανοίας γίνεται μέσω των 10 Μαθημάτων Υγείας και Ευημερίας του Εργαστηρίου Διανοίας, που το καθένα συνιστά μια ολοκληρωμένη διδασκαλία.

Η Διδασκαλία μας είναι η μόνη Μέθοδος για να γίνει ενεργοποίηση της διανοίας, γιατί εκτός του ότι περιέχει τις απαραίτητες γνώσεις, περιέχει παράλληλα και την πλήρη γνώση των σημερινών εχθρών του ανθρώπου, επομένως μπορεί και να τους αντιμετωπίσει επαρκώς και με επιτυχία.
Στο τέλος της συζήτησης για το Εργαστήριο Διανοίας μπορούν να γίνουν επιλογές από τους συμμετέχοντες ώστε να συγκροτήσουν Ομάδες Μαθημάτων για κύκλους Υγείας – Ευημερίας.

 Πληροφορίες, Όροι διεξαγωγής, Συμμετοχή:

Εργαστήριο Διανοίας:

Τετάρτη  25/07/2018 και  ώρα: 18:00 – 21:00

Συμμετοχή:

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Ομιλήτρια: Βιργινία Φατσή, συγγραφέας, μηχανικός και σύμβουλος ανάπτυξης.

Χώρος Διεξαγωγής:

Women for Life, Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό
(στάση μετρό Κατεχάκη ή Εθνική Άμυνα)

Διαδικασία δήλωσης συμμετοχής:

Αποστέλλετε ένα email στην διεύθυνση seminars@kinoniagnosis.com όπου δηλώνετε ότι θα συμμετάσχετε στο Εργαστήριο.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε
το email: seminars@kinoniagnosis.com και το τηλέφωνο:
6972 998891

 

 

 

 

 

Theme by Anders Norén